Pagina's

vrijdag 5 september 2008

Wereldnieuws

Hé jongens en meisjes van de Dubbelschaakclub. Er is nieuws. We hebben een blog!!

Voor wie niet weet wat een blog is: dit is een blog. Het wordt ook wel een weblog genoemd en dat betekent zoiets als ‘internetdagboek’.

Met een blog kun je van alles doen. Je kan er teksten opzetten. Zoals deze. Of leuke plaatjes.

Dat kan je zelfs zelf. Als je dat wilt, laat het dan even weten aan Huub, dan vertelt hij je hoe dat moet.

Dit keer krijg je de blogtekst automatisch gemaild. Jammer genoeg kunnen we de blogteksten niet aan meer dan tien mensen tegelijk mailen. Dus als de club groeit, moeten we die service staken. Dan moet iedereen iedere dag zelf maar eventjes op het blog kijken. En waarschijnlijk vinden we dan ook wel een manier zodat je je op het blog kunt abonneren, zodat je altijd vanzelf bericht krijgt als er iets nieuws op staat.

De komende dagen zal er nog wel het een en ander op het blog veranderen. Maar er staat al wel veel op hoor. Klik bijvoorbeeld maar eens op je foto.

Voor algemene informatie over Dubbelschaak en het nieuws over de volwassenen kun je nog steeds terecht op onze website. Daar staat trouwens ook nog veel leuks op voor jullie. Kijk er maar eens rond.

Tot slot: we krijgen heel graag reacties op dit blog. Die kun je gemakkelijk zelf geven: klik gewoon hieronder op ‘reacties’, de rest wijst zich vanzelf.

Geen opmerkingen: