Pagina's

donderdag 25 september 2008

Sjors en Jaap

Omdat Huub een enorme berg werk op zijn bureau heeft liggen, hij moet vóór 5 okt, 188 verhaaltjes over vakantieuitstapjes schrijven, maak ik even een berichtje over Sjors en Jaap.

Sjors en Jaap?? Wie waren dat ook al weer...
Onze grootste jeugdspelers doen het goed bij de senioren! Vooral Sjors laat goed van zich horen. Van de vier partijen die hij tot nu toe heeft gespeeld heeft hij er niet één verloren!! Sterker nog: hij heeft ze allemaal gewonnnen! Jaap zit een groep hoger dan Sjors en dat valt niet mee, daar zitten toch behoorlijk goeie spelers...

Partijen van afgelopen dinsdag:
Sjors-Sander 1-0
Nog nooit (denkt Huub) is een nieuweling bij Dubbelschaak gewoon keihard met 4 uit 4 begonnen. Sander kwam er niet aan te pas, verloor enkele pionnen en ging uiteindelijk met vier pionnen minder door z'n tijd.

Jasper-Jaap 0-1
Jasper staat als eerste op de wisselbeker van het jeugdkampioenschap van Dubbelschaak. Hij slaagde er echter niet in de Drakenvariant van zijn opvolger in toom te houden. Jasper liet zijn koning in het midden, maar daar kwam hij snel in de problemen. Een degelijke overwinning van Jaap.

Meer weten over deze twee schakers?
Zie: De interne competitie van Dubbelschaak.

Geen opmerkingen: