Pagina's

dinsdag 9 september 2008

Inloop-uurtjes jeugd: neem eens een vriendje of vriendinnetje mee!


Voor alle kinderen die van spelletjes houden is schaken een ideale sport. Je leert goed na te denken en allerlei leuke trucs. Misschien heb je wel vriendjes en vriendinnetjes of broertjes en zusjes die het ook willen leren. Breng ze dan de komende twee donderdagen mee.
Want …

… Dubbelschaak houdt op de donderdagen 11 september en 18 september van 18.30 uur tot 19.30 uur een inloopuur voor kinderen. Je kan al bij Dubbelschaak terecht als je zeven jaar bent, maar oudere kinderen zijn ook welkom, ook middelbare scholieren. Iedereen wordt begeleid in kleine leeftijdsgroepjes van ongeveer hetzelfde niveau. Een heel schooljaar schaakles kost maar € 40 en de inloopuurtjes zijn natuurlijk gratis.

Waar? In Brede School De Wilgenbroek. We gebruiken de hoofdingang aan de parkeerplaats aan de Dr. de Brouwerlaan.. Voor vragen kun je terecht bij Karin Gottlieb. Telefonisch: 0411 673 386 of per mail aan Karin of Huub. Alle informatie over Dubbelschaak vind je ook op dubbelschaak.nl.

Een poster voor in de klas

Voor de inloopuurtjes hebben we ook een poster gemaakt. Misschien mag je die wel in de klas hangen. De poster is op A3 formaat, maar je kunt hem ook op gewoon A4 papier afdrukken. Gewoon hier klikken, en dan naar 'bestand', 'afdrukken' en even ‘pagina-schalen’ instellen op ‘aanpassen aan afdrukbaar gebied’.

Geen opmerkingen: