Pagina's

dinsdag 16 juni 2009

Jimmy en Joey periode Kampioen


Deze laatste ronde van de jeugdcompetitie is gewonnen door de broertjes van Haperen. Beide behaalde ze 4 punten. Jimmy verloor alleen van Joey, maar doordat Max was Joey wist te winnen kwamen Joey en Jimmy beide bovenaan te staan.

Afgelopen donderdag zijn de laatste partijen gespeeld… bijna de laatste want die van Sien tegen Max komt later nog. De clubkampioen is nu echt bekend: Joey!! Hij won 26x uit 30 partijen! Heel knap gedaan. Mooi tweede is Tycho met 23 uit 30, ook heel goed gedaan en even leek het er op dat hij de nieuwe clubkampioen ging worden. Nummer drie is Jimmy met 20 uit 30. Vooral in de laatste ronde begon hij heel goed te schaken. Dat beloofd dus wat voor volgend seizoen. Nummer 4 en 5 zijn nog niet bekend, Sien en Max hebben alle twee 13 punten. Hun partij is uitgesteld tot 9 juli..

Deze week lopen de sportieve schakers onder ons de avond4daagse en dat zijn er veel, dus deze week géén schaken. Op donderdag 25 juni mag iedereen proef examen doen. Wie zijn proefexamen met goed resultaat afwerkt mag op 9 juli examen doen. Tijdens het examen is de rest vrij!! Zo kunnen de examen kandidaten in alle rust hun examen doen. Alleen Max en Sien komen wel, zijn spelen dan hun laatste partij voor de competitie. Na deze partij mogen ze meteen naar huis, dus ouders hou er rekening mee, dat Sien en Max al om 19.00uur buiten staan!!
Op donderdag 2 juli komt Ramon en verzorgt dan een leuk spelprogramma. Dit gaat leuk worden, dus ben erbij!

DENKEN OP DENNENOORD
Elk seizoen sluiten we feestelijk af met een leuk toernooi op Camping Dennenoord te Boxtel. Dit jaar zal dit zijn op zondag 19 juli. Hou deze datum vrij, want dit is altijd een heel feest… Laat Karin even weten of je wel of niet kan komen.
Tijdens dit feestprogramma reiken we ook de prijzen van de interne competitie uit, de diploma’s en de extra kanjerprijs! Ik weet wie dat is, jullie lekker niet, maar daar komen jullie op 19 juli wel achter.
Wat we precies gaan doen en hoe laat en wat dan ook, daar krijgen jullie binnenkort bericht over.

Geen opmerkingen: