Pagina's

donderdag 25 juni 2009

Feestelijke afsluiting schaakseizoen

Denken op Dennenoord
Zondag 19 juli 2009

Feestelijke afsluiting schaakseizoen
Op zondag 19 juli wordt het schaakseizoen van de jeugdafdeling feestelijk afgesloten met een openluchtschaaktoernooi op Camping Dennenoord in Boxtel. Alleen bij slecht weer zitten we binnen. Op Dennenoord kun je niet alleen schaken. Er is ook een mooie speeltuin en een voetbalveld.

Neem broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee!
Dit jaar hebben we bedacht dat jullie broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee mogen brengen. Ze moeten natuurlijk wel een heel klein beetje kunnen schaken en mogen niet ouder zijn dan 16 jaar. Iedereen wordt ingedeeld in groepjes van twee of drie. We maken de groepjes allemaal ongeveer even sterk. Met je team speel je verschillende schaakonderdelen, zoals doorgeefschaak, estafetteschaak op het grote schaakbord, vechten tegen de beer en natuurlijk speel je ook een normale schaakpartij.

Eten en drinken
Op Dennenoord is een kantine en een snackbar. Iedereen krijgt één keer iets te drinken, en je krijgt frites, een snack en een ijsje.

Programma:
10.00 uur: Opening en indeling schaaktoernooi.
10.15 uur: 1e ronde
11.00 uur: 2e ronde
11.45 uur: 3e ronde
12.30 uur: 4e ronde
13.00 uur: Smikkelen en smullen (frites, snack en ijs!)
13.30 uur: Prijsuitreiking van dit toernooitje, prijsuitreiking interne jeugdcompetitie en diploma-uitreiking voor kinderen die examen hebben gedaan.
14.00 uur: Terug naar huis. Of nog even blijven op eigen gelegenheid.


Kosten:
Voor de leden van Dubbelschaak kost het feestjehelemaal niets! Voor alle andere deelnemers zijn de kosten € 6,00. Hiervoor krijgen ze: deelname aan het toernooi, frites, een snack, een drankje en ijs!
Familieleden die willen komen kijken, mogen gratis de camping op.
Maar ze kunnen ook een dagkaart kopen voor € 6,00. Dan krijgen ze ook frites een snack, een drankje en ijs!

Inschrijven:
Wil je meedoen? Geef je dan even op bij Karin Gottlieb, liefst per e-mail.
Neem je broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen mee? Geef die dan ook op.
Wat wil ik van ze weten: naam, geboortedatum, jongen of meisje.

Karin Gottlieb, telefoon: 0411-673386, e-mail:
jkja.gottlieb@hccnet.nl


Persbericht:
Sport
De Boxtelse jeugdschaker Jaap Gottlieb is gepasseerd in het klassement maar behoudt de clubkampioenbokel. Weliswaar heeft hij niet eens mee gedaan in de jeugdcompetitie, maar hij behoudt de clubkampioenbokel. Er is met hem gepraat, men heeft geprobeerd hem ervan te overtuigen dat het niet eerlijk is. Maar Jaap behoudt de clubkampioenbokaal.

Nee hoor... Grapje. Jaap moet echt afscheidt nemen van zijn beker die al zes jaar, bijna vastgeroest zit in zijn prijzenkast...

Geen opmerkingen: