Pagina's

zondag 19 oktober 2008

Leuke Jeugdtoernooien

Ook dit seizoen staan er weer een groot aantal leuke jeugdtoernooien op het programma. Voor elk niveau, leeftijd en stap is er wel een leuk toernooi te vinden. Super leuk, gezellig en enorm leerzaam!!

DISTRICT KAMPIOENSCHAPPEN
Zondag 26 okt en zondag 9 nov worden in de nieuwe Walnoot in Boxtel het district kampioenschap gespeeld. Super leuk als je eens wat langere partijen wil spelen. Je krijgt 1 uur speeltijd per persoon, 3 partijen op de eerste dag en drie partijen op de tweede dag, noteren verplicht. Aan het eind van dag twee, worden de kampioenen bekend gemaakt. Als je bij de eerste drie eindigt, mag je aan het Brabant Kampioenschap, op 27 t/m 30 dec mee doen… en als je daar weer bovenaan eindigt mag je zelfs aan het Nederlands Kampioenschap mee spelen!!
Lijkt je dit wat, dan moet je dat heel snel aan mij doorgeven. Vóór 23 okt moeten de inschrijvingen binnen zijn.

BRABANT CRITERIUM
Wil je een keer aan een Brabant Criterium toernooi meespelen, dat kan ook, de datums zijn bekend. Jaap en Sjors gaan overal heen dus je kan vast wel met ons meerijden, bij veel belangstelling moeten we wat afspreken.

Bc-1: 30-11-’08, Soerendonk
BC-2: 20-12-’08, Eindhoven
BC-3: 15-2-’09, Roosendaal
BC-4: 15-3-’09, Etten-Leur
BC-5: 13-4-’09, Tilburg
BC-6: 26-4-’09, Valkenswaard
BC-7: 24-5-’09, Oisterwijk
BC-8: 1-6-’09, Den Bosch

Deze toernooien duren de hele dag, je wordt in leeftijdgroepen ingedeeld en speelt meestal 15 á 20 min pppp. Noteren is niet verplicht.
Je hoeft niet aan alle toernooien mee te spelen, elk toernooi staat apart op de toernooi kalender, maar wil je voor de Speciale Super BC prijzen in aanmerking komen, dan moet je aan minimaal 5 toernooien mee spelen.

KANDIDAATJES EN GRAND PRIX TOERNOOIEN
Ook deze super leuke toernooien worden weer in Boxtel gehouden. Lekker handig dus!! Dit keer niet in de “Rots”, maar in de nieuwe “Walnoot”.
Deze toernooien zijn geschikt voor iedereen, ook als je nog maar net op schaken zit!! Alle info vind je op deze site: http://kangp20082009.blogspot.com/

ANDERE TOERNOOIEN
Tussendoor worden er ook nog andere toernooien georganiseerd. De datums zijn nog niet bekent, maar ik hou jullie op de hoogte.

Wel bekent zijn:
NK-Rapid: 15-11-’08, Eindhoven
NBSB Snelschaken: 11-1-’09, Kaatsheuvel

Meer informatie?
Bel of mail Karin!!

Geen opmerkingen: