Pagina's

maandag 24 januari 2011

Dubbelschaak jeugd tijdens Grand Prix


Acht van de elf Dubbelschaakleden hebben zich opgegeven voor het Grand Prix jeugd toernooi. Dat zijn er natuurlijk erg veel. Jammer dat Jaap ziek was, maar de rest liet van zich horen.

De topper van onze jeugd was Luuk! Hij won vier van de vijf partijen, goed voor een tweede plek in stap 0. Ook Jochem deed het heel goed in stap 0. Hij haalde drie uit vijf en staat nu op een keurige 6e plaat.

In stap 1 hadden we ook twee deelnemers. Janno en Jiles. Jiles speelde in een groep van zeven. Jammer genoeg kon hij geen partij gewonnen afsluiten. Janno lukte dat ook niet, maar hij hielt er één op remise. De volgende keer gaat het vast wel lukken jongens!

Ook in stap twee hadden we twee Dubbelschaak deelnemers. Pjotr en Max. Max had ook pech en kon geen partij winnen. Pjotr, die vorig jaar nog in stap 0 speelde en toen alle won (!!), moet het dit jaar in stap twee waar zien te maken. Een flinke stap moeilijker dus, maar dat weerhield hem niet drie partijen te winnen. Een mooie zesde plek in het klassement.

Bij stap drie en hoger hebben we drie deelnemers. Van Jaap zei ik het al, die was ziek thuis en Tycho en Joey wonnen beide één partij. Niet zo veel, maar we zijn net begonnen, het kan nog alle kanten uit.

Gezellig was het in iedere geval wel, heb ik gehoord. Zelf moest ik om half 12 weg, dus heb jullie niet allemaal zien schaken. Op de toernooisite vind je alle uitslagen, standen en foto's. De link naar de toernooisite is links in de kantlijn te vinden, klik maar op een datum.

Geen opmerkingen: