Pagina's

vrijdag 13 november 2009

Tycho periode kampioen

De eerste ronde zit erop en de uitslagen zijn bekend. Tycho is de onbetwiste winnaar, hij liet geen tegenstander heel, hij wist ze allemaal om ver te duwen… Super goed gedaan!!

De gelukkige tweede is Jimmy, hij verloor alleen van Tycho. Erg knappe prestatie Jimmy!!
Op de derde plaats hebben we maarliefst drie schakers. Joey, Max en Pjotr sloten deze eerste ronde af met vier winstpartijen. Janno, Jiles en Fleur wisten alle drie één partij te winnen en zo kan iedereen toch wel tevreden zijn… Niemand met nul punten, altijd prettig om te kunnen melden.

Gisteren speelde onze jeugdschakers de eerste ronde van de nieuwe periode. Ik heb niet veel van de partijen kunnen zien, had het erg druk met het nakijken van de werkboeken. Janno en Pjotr zaten voor mijn neus te schaken, dus daar heb ik wel wat van opgevangen. Al heel snel wist Pjotr de dame van Janno te overmeesteren, maar gelukkig gaf Janno de moed niet op en speelde bedachtzaam verder… wat weer tot dame wist leed voor Janno! Stonden ze dus weer gelijk. Even later werd ik opgeschrikt door een enorme, ooooo wat een stomme zet roep van Pjotr. Oo, dacht Janno, is dat zo… en na even goed kijken zat hij dat ook en kon zomaar een gratis paard pakken. Leuk voor Janno, maar Pjotr; ook al doe je een stomme zet, LAAT DAN NOOOOOOIT MERKEN! Misschien ziet je tegenstander dat niet… Met een paard voorsprong won Janno de partij omdat Pjotr door zijn tijd ging. Heel jammer…

Uislagen 13 nov:
Janno – Pjotr: 1-0
Jimmy – Joey: 0-1
Fleur – Tycho: 0-1
Jiles – Max: 0-1

NOG EEN GAAF BERICHT!
Al onze jeugdleden doen mee aan het Grand Prix toernooi in de Walnoot!!! Super leuk!!!
Ook Jaap doet mee en oudlid Sien staat ook weer op de deelnemerslijst.
Kijk maar eens op de site van het GP. Staat hiernaast bij de links. Ook kan je daar straks alle uitslagen en standen vinden.
22 november start de eerste ronde...

Geen opmerkingen: