Pagina's

dinsdag 28 juni 2011

Feestelijke afsluiting

Op zondagochtend 3 juli houdt Schaakvereniging Dubbelschaak ’97 de feestelijke afsluiting van het schaakseizoen voor de jeugdafdeling. Dat doen we ieder jaar. Dit jaar doen we dat natuurlijk bij het Nederlands Kampioenschap op SintLucas.


Groot Schaakfestijn

Zondag 3 juli, SintLucas in Boxtel

Aanvang 10.00 uur precies. Zaal open vanaf 09.30 uur.

Eindtijd 13.00 uur.


Wat er op het programma staat? Onder andere estafetteschaken op een groot bord van 4 x 4 meter. Een heel raar schaaktoernooi met heel bijzondere regels. We draaien de film Lang Leve de Koningin. En nog veel en veel meer!

Zodra wij klaar zijn, komen alle deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap naar de zaal. Misschien kun je dan nog wat handtekeningen vragen en foto’s maken van de echte schaaksterren. De 7e ronde begint om 13.30 uur. Dan moet het muisstil zijn!

Dit schaakfeest mag je niet missen! Laat je even weten of je wel of niet komt? Stuur Karin een MAIL.

Tijdens deze ochtend houden we ook de prijsuitreiking van de Jeugd competitie en diploma uitreiking!!

Na de zomervakantie schaken we zeker weer verder met de jeugd. Wel in een andere opzet. Karin gaat na negen jaar de jeugdafdeling verlaten en Huub blijft alleen nog langs de zijlijn meekijken. Hij heeft de jeugd wel meer dan 10 jaar les gegeven en vind het tijd worden dat andere het stokje gaan overnemen. Later hoor je hier meer over...

Geen opmerkingen: