Pagina's

vrijdag 15 april 2011

Janno PERIODE KAMPIOEN

Dit keer is niet Luuk maar Janno de topscoorder van groep 2. Hij won in deze derde ronde, van de interne competitie, van iedereen!! Luuk eindigde op de tweede plek, maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer boven aan staat in de totaal stand. Misschien is hij daar niet eens meer van af te halen...
Om de tweede en derde plaats is het een stuk spannender! Janno staat maar één puntje voor op Bruno, die met negen punten op de derde plaats staat. Met nog één ronde te spelen, iedereen moet dus nog één keertje tegen iedereen, kan er nog heel wat gebeuren.

Tussenstand na periode drie:
Luuk, 13,5
Janno, 10
Bruno, 9
Max, 5
Jochem, 4,5
Jiles, 2

Partijen van gisteren:

Twee inhaal partijen:
Jiles - Janno : 0 - 1
Jochem - Bruno : 0 - 1

Max - Luuk : 0 - 1 Dit was een heeeeel spannend potje. Beide spelers zaten heel goed op te letten en gaven niet zomaar stukken weg. Max had een hele mooi aanval opgebouwd met een dame en toren op de zevende rij! Dat is heel bedreigend, en vaak behoorlijk snel mat, als je tegenstander niet goed verdedigt. Luuk verdedigde prima, maar zag niet dat het mat in twee was... Jammer genoeg zag Max dit ook niet en gaf zijn aanval helemaal weg...Echt heel jammer. Na de partij had ik de jongens laten zien wat er kon gebeuren. Nu weten ze, dat twee duren stukken op de zevende (en voor zwart op de tweede) rij erg gevaarlijk is.

Janno - Jochem : 1 - 0
Bruno - Jiles: 1 - 0
Ik hoorde van Ebe dat deze twee partijen niet echt veel voorstelde... Jochem gaf te veel weg en Jiles deed niet eens moeite om te winnen.
Kom op heren, wel opletten hoor. Op deze manier maakt je het echt te gemakkelijk voor je tegenstander.

Over groep één:
Van Tycho hoorde ik dat hij de koppositie van Max over zou hebben genomen... ??
Hij wist het niet helemaal zeker, maar spannend is het in ieder geval wel.

Huub weet vast meer...

28 april schaken we weer verder... Tot dan!!

Geen opmerkingen: