Pagina's

donderdag 12 maart 2009

Tycho, winnaar derde ronde!!


Ronde drie van de competitie is gewonnen door niemand minder dan TYCHO PAULISSEN!
Hij speelde in deze ronde erg goed en moest alleen een remise toestaan tegen Jimmy. Van de rest wist hij allemaal te winnen!!


O o, wat wordt het spannend in de competitie!! Joey heeft nog steeds de leiding, maar het verschil op Tycho wordt wel heeeeeeeeeeeel erg klein. Zeker na vandaag; Tycho wist van Joey te winnen! Hiermee is het verschil nog maar een half puntje! Spannend hé??
De nummer drie, Jimmy, komt ook akelig dicht bij hoor, ook hem moeten we als kanshebber niet onderschatten. Er kan nog van alles gebeuren, maar spannend is het zeker!

De andere partijen:
Even lijk het erop dat Fleur van Sien ging winnen!! Sien gaf al vrij snel een hele dame weg… zomaar voor nop… Stom hé! Maar jammer genoeg kon Fleur die voorsprong niet handhaven en ging Sien er toch nog met de winst vandoor.

Ook tussen Max en Jiles was het spannend. Ook hier kwam Jiles al snel voor te staan, maar ook hier won max toch nog de partij. Het was mat in één en beide spelers zagen dat en Jiles kon daar niets meer aan doen, dus won Max de partij. Dat werd genoteerd, maar Max wilde toch even doorspelen, zomaar, voor de fun. Hij wou, net als Jaap vaak doet, zoveel mogelijk paarden halen. Haha, met een beetje hulp van Huub wist Jiles dit mooi tegen te houden. Eén paardje werd hem gegund, maar daarna kwam Jiles mooi ‘pat’ te staan!!!


Volgende week beginnen we aan ronde vier...

Stand na drie competitie ronde:
Joey: 17
Tycho: 16,5
Jimmy: 14,5
Max: 10,5
Sien: 7,5
Fleur: 4,5
Jiles: 0,5

1 opmerking:

Anoniem zei

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!