Pagina's

vrijdag 21 november 2008

Dit keer heeft Jaap voor de verslagen gezorgd:

Joey – Joachim 1-0
Joey begon goed aan de partij door snel een pion te winnen. Hij zat goed op te letten en liet zien waarom hij 1ste staat in de groep, hoewel die mat in 1 kans in de opening toch wel zonde was…

Tycho – Max 1-0
Dit was een vlugge partij, Tycho benutte een fout van Max en won snel een toren. En toen was de partij eigenlijk al gespeeld.

Jimmy – Sien 0-1
Sien was hier goed bezig! Ze speelde Jimmy echt helemaal weg. Iedere fout van Jimmy werd afgestraft en Sien won overtuigend de partij. Ook het oefenpartijtje tussen Sien en Jimmy werd overtuigend door Sien gewonnen.

Jiles – Fleur ½ - ½
Ja, wat moet ik hier over schrijven… Fleur miste mat in 1… Daarna kon Jiles weer makkelijk winnen… In het eindspel kreeg Fleur een pion aan de overkant, maar ja, die klok…

Joachim – Tycho 0-1
Tycho won vrij gemakkelijk de partij, een foutje van Joachim werd meteen afgestraft.


Nog even een aanvulling wat betreft de BPKK (Bonus punten Kanjer Kampioenschappen) Dit keer geef ik iedereen nog een punt, maaaaaar vanaf volgende week gaan we hier echt goed opletten!! Dan krijg je dat punt echt niet meer zomaar… dus: We gaan bonus punten uitdelen aan iedereen die goed oplet tijdens de les, niet rond gaat rennen, niet gaat zitten vervelen, niet met stukken gaat gooien, niet gaat gillen en zijn mond kan houden tijdens de competitie, ook als zijn partij al klaar is!!!
Aan het eind van het seizoen is er een speciale prijs voor de BPKK-kampioen.

Geen opmerkingen: